Company Vitality - Vitaliteitsprogramma's

Wil je niet onnodig veel tijd kwijt zijn om een strategisch vitaliteitsprogramma op te stellen?

Werk met een bewezen methodiek en verspil geen tijd

"Ontdek de energie van een bevlogen en betrokken medewerker "

Verbeter het werkgeluk

Door het creëren van tevreden medewerkersVerbeter de bedrijfsresultaten

Door het creëren van bevlogen en betrokken medewerkers


Beperk het ziekteverzuim

Door het verbeteren van vitaliteit van je
medewerkers


goede handen

Je bent in goede handen

Company Vitality is een jonge en dynamische organisatie met meer dan 10 jaar ervaring binnen de sportbranche. Als organisatie is het van groot belang dat de basis vitaliteit bij de medewerkers op orde is om zo optimaal te kunnen presteren op de werkvloer. In onze vitaliteitsprogramma's nemen wij jou stap voor stap mee op weg naar een vitale en succesvolle organisatie.
Workout Rotterdam

Vitaliteit

Vitaliteit staat voor het bruisen van energie, een sterk en fit lichaam en voor mentaal doorzettingsvermogen. De hoeveelheid energie die iemand heeft toont aan in hoeverre iemand vitaal is. Vitaliteit bevat daarom een breed spectrum en gaat dus verder dan mentale en geestelijke gezondheid. Geen wonder dat verschillende onderzoeken aantonen dat medewerkers ontzettend veel baat hebben bij vitaliteitsprogramma’s.
highvife

Gedragsverandering

Binnen onze vitaliteitsprogramma's zijn we ons ervan bewust dat we bezig zijn met een gedragsverandering. Met onze vitaliteitsprogramma houden we hier rekening mee door onder andere te werken met challenges en beloningssystemen. Deze bewezen methodieken stimuleert echte gedragsverandering voor duurzame en blijvende resultaten.
planken-werkvloer

Vitaliteitsprogramma

Een vitaliteitsprogramma is een programma opgezet door een werkgever om de vitaliteit van medewerkers te verbeteren. Hoe vitaal iemand is en hoe hij of zij functioneert binnen in een organisatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen de medewerker heeft baat bij een vitaal lichaam, maar ook de werkgever profiteert van vitale medewerkers. Hoe vitaler de medewerker, hoe beter en gemotiveerder deze kan presteren. Hierdoor draagt vitaliteit bij aan de bedrijfswaarde van de organisatie. Bij Company vitality hebben we onze kennis en ervaring vertaald naar drie pakketten met doordachte jaarprogramma's over vitaliteit.
vitaliteitsprogramma

Hoe ziet een vitaliteitsprogramma eruit?

Elk bedrijf is anders en daarom heeft jouw organisatie een unieke aanpak nodig. Met onze kennis en expertise maken we een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma die aansluit bij jouw bedrijf. Ben je benieuwd hoe een vitaliteitsprogramma bij jouw organisatie eruit kan zien?