Over Company Vitality
Bootcamp vitaliteitsprogramma

Over Company Vitality

Vitaliteit, inspiratie en motivatie voor iedere medewerker

Company Vitality

Elke organisatie streeft ernaar: medewerkers die gezond, vitaal en gelukkig zijn. Gezonde, vitale en gelukkige medewerkers zorgen niet alleen voor betere bedrijfsresultaten, ook draagt het bij aan een positieve bedrijfscultuur. Niet gek dus dat elke organisatie graag werkt  gezonde, vitale en gelukkige collega’s. Maar hoe realiseer je dit als bedrijf? 


Bij mijn vorige werkgever sprak ik als adviseur bedrijfsfitness dagelijks enthousiaste HR professionals, managers en directeuren die graag wilde bijdragen aan een gezonde, vitale en gelukkige werkvloer. Daarnaast zag ik helaas hoe weinig effect een bedrijfsfitnessregeling had voor deze organisatie. Een goede impact haal je niet met een bedrijfsfitnessregeling, het is slechts één factor op het brede gebied van gezondheid, vitaliteit en het werkgeluk. Het creëren van duurzame resultaten en goed impact maken is daarom ons doel bij Company Vitality.


Veel bedrijven doen maar wat op het gebied van vitaliteit en dat is niet gek, zoals gezegd vraagt dit om maatwerk en specialisme en dat is precies wat vaak bij bedrijven ontbreekt. Vitaliteit is een expertise op zichzelf. Daarnaast zijn we nog nooit een HR professional tegen gekomen die alle tijd had. Het resultaat: lege workshops, interventies, sportlessen, bedrijfsfitnessregeling zonder dat hier gebruik van wordt gemaakt en er worden een hoop kosten gemaakt. En mochten er wel resultaten behaald zijn  dan is dit slechts tijdelijk door de eenmalige actie zonder een helder vervolg of duidelijk opvolgingsplan.


Met Company Vitality helpen wij die drukke en enthousiaste HR professionals door alles uit handen te nemen wat erbij het vitaliteitsbeleid komt kijken. Het vitaliteitsbeleid zoals jij hem voor ogen hebt, maar dan zonder de nodige kennis, expertise en tijd. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan hier over onze aanpak.