onze aanpak | Company Vitality
Adviseur

Onze aanpak

Wil jij geheel ontzorgd worden?

Werplekken medewerkers

Kennismaken met de accountmanager

Wij vinden het belangrijk om je bedrijf en de medewerkers te leren kennen. Daarom krijg je In het begin van de samenwerking een vast aanspreekpunt toegewezen, die altijd klaar staat om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies. Bij de start van de samenwerking gaan wij in gesprek met de HR-afdeling om te kijken waar de organisatie staat, tegen welke moeilijkheden er wordt aangelopen en wat de behoeftes zijn.
Accountmanager

De gehele samenwerking je eigen adviseur

Je bedrijf is dynamisch en er zijn altijd weer nieuwe ontwikkelingen omtrent vitaliteit. Dit betekent dat de adviseur de gehele samenwerking nauw met jou en de medewerkers betrokken blijft en dat er wordt geluisterd naar de interne reacties. Vitaliteit is onze passie en expertise. De hoogst haalbare kwaliteit behaal je alleen als je blijft innoveren en verbeteren. Door het analyseren van de resultaten wordt onze samenwerking alsmaar beter. Hierdoor is de samenwerking optimaal en zorgen we dat ons aanbod aansluit bij je organisatie, halen we de hoogst haalbare participatie en creëren we een gezonde en positieve bedrijfscultuur binnen jouw organisatie!
PMO

Uitvoeren van een PMO

Aan het begin van de samenwerking voeren wij een PMO (preventief medisch onderzoek) uit. Deze is niet alleen wettelijk verplicht ook creëren hiermee een startpunt.  Hierbij brengen we niet alleen potentieel verzuim in kaart ook kijken we naar wat er intern speelt aan de hand van een intrinsieke motivatieanalyse . Op die manier brengen we niet alleen de lange termijn doelstellingen in kaart ook ontdekken we zo waar de quick wins liggen en bereiken we snelle en duurzame resultaten.
vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma opstellen

Als we alle gegevens verzameld hebben geven wij een advies op maat en stellen we samen met de jou een uniek vitaliteitsprogramma op speciaal gericht op jouw organisatie en zijn medewerkers. Het programma kan bestaan uit: workshops, trainingen(online en offline), sportlessen en/of een vitaliteits applicatie. Dit doen we door gebruik te maken van een jaarprogramma en zorgen we op die manier voor structuur en een strategische vitaliteitsbeleid, waarmee we verbinding creëren, we preventief bezig zijn om onnodig verzuim te voorkomen en creëren we meer interne betrokkenheid. Wat resulteert in gelukkigere en vitalere medewerkers.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?