PMO - Preventief Medisch Onderzoek - Company Vitality
PMO

Heb je een bedrijf onder de 100 medewerkers en ben je toe aan je eerste Preventief Medisch Onderzoek?

Wil je graag meer doen met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? Start dan nú laagdrempelig en voordelig met een op maat gemaakt Periodiek Medisch Onderzoek (PMO).

Krijg inzicht in werknemers


Verhoog de betrokkenheid

Voldoe aan de wetgeving

Verbeterde bedrijfsresultaten

Wat is een PMO?

Een PMO is een Preventief Medisch Onderzoek, hiermee onderzoek je de algehele gezondheid van de medewerkers. Het onderzoek gaat niet alleen over de gezondheid op je werk maar juist over de medewerker zijn gehele levensstijl. Er wordt gekeken naar fitheid, leefstijl en de privé situatie. Het PMO zet je in om gezondheidsrisico's te analyseren, gezondheidsrisico's te verminderen en (langdurig)uitval te voorkomen.

 

Je bent als werkgever, volgens artikel 18, al verplicht vanaf één medewerker om het PMO periodiek aan te bieden. Medewerkers zijn daarentegen niet verplicht om deel te nemen. Wees gerust, hier wordt niet streng op gecontroleerd. Zie jij jezelf als een goede werkgever, wil je inzichten krijgen van de eventuele gezondheidsrisico's en hiermee daadwerkelijk aan de slag gaan? Dan is ons PMO perfect voor jou.

Een PMO is een manier om inzicht te krijgen in wat er bij jou speelt. Wat krijg je met ons PMO?


 • Een beter beeld van de vitaliteit van de organisatie
 • Een volledig op maat gemaakt vitaliteitsprogramma
 • Concrete en haalbare stappen hoe de gezondheidsrisico's beperkt kunnen worden
 • Helder advies op maat
 • Kennis en expertise

Een PMO helpt om een betere balans te bereiken tussen jewerk en privé leven.

Accountmanager
Sil de Jonge, Oprichter van Company Vitality

Hoi, ik ben Sil! Drie jaar geleden heb ik Company Vitality opgericht. Een gezonder leven maakt een gelukkiger en socialer leven. Als we allemaal met kleine stappen aan onze gezondheid werken dan geloof ik dat de wereld een stukje beter wordt. In mijn carrière als bedrijfsfitness consultant zag ik deze gedachtegang in het klein. Bedrijven willen graag een prettige, gezonde en succesvolle werksfeer creëren. We weten dat sporten verbindt, maar vitaliteit is zoveel meer dan alleen bewegen. Als vitaliteit zo breed is, wat kan jij dan als bedrijf doen om je medewerkers aan je te verbinden? Daar helpen wij mee! In kleine laagdrempelige en concrete stappen naar een unieke organisatie!  

 

Want wees eens eerlijk. Wat zet jij in je vacatureteksten waarom medewerkers bij jouw organisatie willen werken? We zijn een leuk bedrijf met een echt familiegevoel en gezellige borrels. Inderdaad, hetzelfde wat al je concurrenten ook schrijven. Met een PMO luister je naar de medewerkers en kan je faciliteren wat zij belangrijk vinden. Hierdoor blijven medewerkers niet alleen langer bij jouw bedrijf werken, ook zullen ze beter presteren! Plus de medewerkers die zich gehoord voelen worden daardoor ambassadeur van jouw organisatie. Een mooie wereld begint bij jouw bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat als een bedrijf zijn best doet om zijn medewerkers gelukkig te maken zij jou gelukkig maken! 


Ons PMO bevat dan ook de volgende onderdelen...

Voorafgaand adviesgesprek

Elk bedrijf is anders, daarom vinden we maatwerk erg belangrijk.

Online vragenlijst

Diverse wetenschappelijke gevalideerde online vragenlijsten die we inzetten om zo de kwalitatieve data te verzamelen.

FitCheck

Hierin wordt het gewicht, BMI, vetpercentatge, vochtpercentage, bloeddruk, en kracht gemeten.

Adviesrapport

Een volledig op maat gemaakt rapport met concrete stappen om zo de gezondheid van medewerkers te verbeteren.

Volledig AVG-Proof

Tijdens de uitvoering wordt er rekening gehouden met de AVG-wetgeving en richtlijnen.

Participatie verhogen

Deelname is vrijwillig, maar om een goed beeld te krijgen van de gehele organisatie is een hoge participatie belangrijk.

Eindadviesgesprek

Hierin worden de resultaten besproken en bespreken we het opvolgtraject.

Het doel met het PMO is om medewerkers bewust te laten worden van hun gezondheid, het bedrijf essentiële informatie ontvangt om mee te sturen en jij een volledig op maat gemaakt plan krijgt waarmee je aan de slag kunt gaan.


Dus... wil jij beginnen en werken aan een gezondere werkvloer en fittere medewerkers maar weet je niet precies hoe? Company Vitality helpt je hiermee.

Inmiddels hebben we gelukkige en gezonde organisaties, zoals:

''We hadden een bedrijfscultuur die negatief was. We organiseerde wel het één ander voor de medewerkers. maar pakte niet door. Medewerkers gingen hierdoor negatief praten en hierdoor werkte onze activiteiten averechts. Sil heeft ons geholpen met het opzetten van een strategisch vitaliteitsbeleid, hierdoor staat werkgeluk en vitaliteit constant op onze agenda en krijgen deze belangrijke thema’s onder de medewerkers de aandacht die we voor ogen hadden.''

TIm
Tim - Isolatiebedrijf C.J. van Waas BV

Welke PMO onderdelen kun je toevoegen?

 • Werkplek onderzoek 
 • Voeding (bloedonderzoek) 
 • HB/Ijzer analyse (Via bloedprikken)
 • Fysiotest


 • Gehoortest
 • Visus/ogentest
 • Conditie
 • Knijpkracht

Hierna is het verbeteren van je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd mogelijk. Hierdoor voelen de werknemers zich weer sterk en gezond en kunnen ze dat wat ze leuk vinden echt doen, vol energie doen.

Wat zijn de kosten van een PMO?

Onze missie is om de werkgever te laten slagen met een goed doordacht en strategische vitaliteitsbeleid. Hiervoor zijn inzichten cruciaal. Wij vinden het daarom belangrijk dat de werkgever duidelijke en inzichtelijke informatie krijgt. Wij denken dan ook graag met jouw organisatie mee en kijken naar welke aspecten voor jouw organisatie echt van belang zijn. Door alleen de aspecten van het PMO uit te voeren die voor jouw organisatie van belang zijn, maken we geen onnodige kosten . Heb jij een bedrijf onder de 50 medeen neem je het basispakket dan kunnen we het PMO vanaf €1850,- aanbieden, ongeacht hoeveel medewerkers deelnemen.

56

PMO

1000+

FitChecks

56

Adviesrapporten

Zet vandaag de eerste stap naar een gezonde organisatie

Klik hieronder om contact op te nemen.